Rode kool runderstoof

Mijn moeder maakte vroeger altijd zulke heerlijke verse rode kool. Ze sneed zelf de kool en zette dit met allerlei winterse kruiden op. Vooral de stukken ontbijtkoek gaven de rode kool zo'n heerlijke smaak en mooie binding.

Zo maak ik mijn rode kool inmiddels ook altijd. Mijn moeder overigens ook nog steeds. Maar ik wilde er een nog een extra warme winterse of herfstachtige tint aangeven. Ik zocht een recept van pittig runderstoofvlees. Dat kost wel de nodige stooftijd, maar het ruikt dan zo heerlijk in de keuken, mmm. Wat ik mijn oma en ook mijn moeder wel eens had zien doen is het bakken van appels met kerrie. Samen met zelfgemaakte lekkere romige aardappelpuree bleek dit echt een heerlijke combinatie.

 

Wij hebben er van gesmuld!

 

 

 

Wil je ook een Anne kookt maaltijd?

Op vrijdag kook ik voor maximaal 12 personen.

 

Geef uiterlijk donderdag door of je een maaltijd wilt bestellen. Eerder mag natuurlijk ook. 

 

Mail je verzoek naar mij door hier te klikken.

Vrijdag haal ik de verse ingrediënten in huis en ga ik aan de slag.

 

Anne Kookt

Boslandweg 18

3911VE Rhenen

(06)33180201