De 1e klant van Anne kookt!

Op 23 maart kreeg ik mijn 1e bestelling voor Anne kookt. Er stond die dag Indiase kipcurry met zelfgemaakt naanbrood en een yoghurt koriander dip op het menu. Spannend en leuk! Het mooi verpakken van de maaltijd met een sticker van Anne kookt op het bakje. Het voelde net alsof ik winkeltje speelde, maar dan echt. Diezelfde avond kreeg ik nog een heel leuk berichtje van mijn eerste echte klant.

 

Citeer: Hay Anne, het was verrukkelijk! Tip: voor ons zou de yoghurt wat dikker en voller mogen zijn. Het was erg smaakvol. De verhoudingen en hoeveelheden goed. We gaan zeker vaker van jouw kookkunsten gebruik maken.

 

Reactie schrijven

Commentaren: 2
  • #1

    julie (maandag, 03 oktober 2016 20:21)

    heerlijk aeg

  • #2

    Julie (zaterdag, 24 december 2016 20:48)

    Super goed gedaan mama

Wil je ook een Anne kookt maaltijd?

Op vrijdag kook ik voor maximaal 12 personen.

 

Geef uiterlijk donderdag door of je een maaltijd wilt bestellen. Eerder mag natuurlijk ook. 

 

Mail je verzoek naar mij door hier te klikken.

Vrijdag haal ik de verse ingrediënten in huis en ga ik aan de slag.

 

Anne Kookt

Boslandweg 18

3911VE Rhenen

(06)33180201